Unna dig en naprapatisk behandling

 

Att arbeta är slitsamt både för kroppen och för knoppen. Det är väldigt vanligt att få arbetsskador och andra problem. Det här är något som alla yrken har gemensamt.

Om du har problem med dina muskler och leder kan du jobba förebyggande genom att exempelvis använda en ergonomisk stol. Men du kan även ta hjälp. Bland annat genom en naprapat.

Naprapatisk behandling

Att gå på en naprapatisk behandling har många fördelar. Inte minst för att denna typ av behandling är både förebyggande och lindrande för de smärtor du har. Behandlingen i sig är lite som en blandning mellan massage och sjukgymnastik eftersom att du även får råd efter behandlingen för att förebygga smärta. Naprapaten undersöker noggrant dina muskler och leder och pratar med dig innan din behandling för att du ska få den hjälp du behöver. Därför är det viktigt att du tydligt berättar för din naprapat om dina problem innan behandlingen. Läs mer här om du vill veta mer om hur en naprapat jobbar och vilka typer av behandlingar som finns.

Boka tid

Du kan boka en tid hos en naprapat. Men det kan också vara smidigt om naprapaten kommer till din arbetsplats. Öppna din sökmotor och sök efter naprapat och din ort för att se flera förslag.