Passande molntjänster till företaget

 

Som företag idag så är det viktigt att man hittar lösningar som passar för den verksamhet som bedrivs. Mycket av det som arbetas med är via nätet och det kan vara en anledning att hitta passande molntjänster till företaget.

Att arbeta i molnet

Det man mycket väl vara så att tiden för back-up lokalt är förbi och vi kommer att skapa våra rutiner med att skapa back-up filer i molnet mer och mer. Det finns funktioner idag som löser detta och utvecklingen går snabbt framåt. Det blir allt mer som sköts via molnet och du hittar flertalet av molntjänster hos fantastiska företag som arbetar med detta. Microsoft är en av de största idag då det kommer till dessa tjänster via molnet. Office 365 är en av de tjänster som ByBrick Operations erbjuder. Med Microsofts Office 365 arbetar hela företaget smidigt med en integrerad molntjänst.

Fördelar med molntjänster

Det finns stora fördelar med molntjänster. Arbetar man med programvaror så kommer man alltid att sitta med den senaste versionen då dessa regelbundet uppdatera i molnet. Det finns alltid en back-up funktion som arbetar och man behöver inte på egen hand skapa denna utan det görs back-up regelbundet. Fler kan arbeta i samma dokument utan att störa varandra. Det är säkrare att dela filer mellan vandra på företaget än att skicka dessa via e-post eller olika fildelningstjänster. Utveckling står inte still utan det förbättras hela tiden och vi kommer säkert att få uppleva stora revolutionerande saker i molnet framöver.